Malaysiakini is the news of political site that showing all news whether for BN side of PR side. They were playing role as a main source for everyone that want to get some explaination and review for some issue from both side or independent side.

Laman Malaysiakini Online ini diwujudkan adalah bagi menyediakan satu platform bagi memudahkan pembaca mendapat berita terkini secara keseluruhan yang ada dilaman asal Malaysiakini Online. Diharap laman ini dapat mempercepatkan pembaca mendapat maklumat dan berita yang ingin mereka inginkan.

MalaysiaKini Online => alternatif & adil Malaysia

Malaysiakini Preview : Berita Utama

Malaysiakini Preview : News

当今大马 Preview : News In Chinese version

Malaysiakini Preview : Kolum

Malaysiakini Preview: Pendapat

Malaysiakini Preview: Minda Editor

Malaysiakini Preview: Surat

Malaysiakini Online Preview : Isu Razali buatkan BN terdesak

Jan 14, 09 12:34pm
Serangan PAS terhadap calon BN yang didakwa meminggirkan bekas timbalan menteri pelajaran Datuk Razali Ismail di peringkat Umno bahagian Kuala Terengganu nampaknya membuahkan hasil. Datuk Wan Ahmad Farid Wan Salleh, sebagai ketua bahagian itu selama dua penggal, dituduh tidak memberikan ruang kepada allahyarham, waktu itu ahli parlimen Kuala Terengganu, untuk mendapat sebarang kedudukan dalam Umno.

untuk berita penuh, sila klik disini

Penafian

Sumber dalam Laman blog ini bukan hak milik pemilik blog Malaysiakini online ini.Pemilik Blog Malaysiakinionline.blogspot.com tidak bertanggungjawab terhadap setiap sumber yang wujud dalam laman ini. Segala sumber adalah tanggungjawab dan hak milik pemilik sumber asal.